by Biehl

Sofistikerede smykker

By Biehl er kendt for deres matte udtryk og tids løs designs som aldrig går af mode. De laver smykker der appellerer til kvinder i alle aldre. 

Vi har i Clock-Huset valgt by Biehl, da det er et kendt brand, der har fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling. By Biehl begyndte i 2019 at plante et mangrovetræ for hvert smykke der blev solgt i serien jungle Ivy, hvor de efterfølgende i 2020 begyndte at fremstille alle deres smykker 100% genanvendt sølv og guld. Derudover har de serien Ocean flow, hvor der for hvert solgte smykke bliver indsamles 1 kg affald fra havet.  

I Clock-Huset har vi et stort udvalg af smykkerne fra by Biehl, og vi har altid mulighed for at få de ønskede smykker hjem. 

Hvad kan du få hos Clock Huset?

I afsnittet nedenfor kan du se hvilke produktkategorier vi har fra byBiehl.

Tag et kig og lad dig inspirere.

By Biehl

Øreringe

Mix og match de forskellige øreringe fra ByBiehl. Brandet har en masse fine øreringe, som du kan blande og derved skabe dit helt eget udtryk med deres smykker.

By Biehl

Halskæder

Kombinér de forskellige halskæder med hinanden.

byBiehl's kollektion af ​​halskæder indeholder flere forskellige designs, og du kan finde dem i både sterling sølv, 14 karat i forgyldt sterlingsølv og 14 karat guld afhængigt af, hvad du foretrækker.

By Biehl

Armbånd

ByBiehl kollektion af armbånd er stor. Du kan finde dem i både sterling sølv, 14 karat i forgyldt sterlingsølv og 14 karat guld.

By Biehl

Ringe

Hvad end du foretrækker et minimalistisk udtryk eller elsker detaljer, har ByBiehl noget for dig.